REVITALIZE (werkwoord, Eng.); 
nieuw leven, energie, activiteit of succes aan iets geven

 
 
hand_dots_def.png
 
backgroundkleindef.png

WE CONNECT THE DOTS

REVITALIZE is een strategische & creatieve one-stop-shop voor merken die digitaal willen groeien.

We zijn gespecialiseerd in het herpositioneren, moderniseren en activeren van bestaande merken, zodat ze relevant en succesvol blijven in een sterk digitaliserende maatschappij. 

 

VIRTUEEL = POTENTIEEL

We leven in een tijdperk waarin klanten virtueel worden. Dankzij hun devices zijn zij nu in staat om op elk moment van de dag met merken in contact te treden. Voorwaarde voor die interactie is dat je als merk authentiek, aantrekkelijk en relevant bent. Een heldere merkpositionering en eigentijdse online merkidentiteit zijn hierbij cruciaal. Zo kun je tijdens de huidige digitale revolutie klanten blijven vinden, bedienen en binden.  

Bij REVITALIZE ervaren we de digitalisering van de wereld als een enorme kans om de verbinding tussen mensen en merken nog sneller, relevanter en sterker te maken. Als gespecialiseerd advies- en productiepartner helpen wij jouw merk te revitaliseren, zodat jij weer of meer succes zult hebben. 

 
backgroundkleindef.png
 

WAT WE VOOR JE MAKEN

 
 
 
iconen_maken_2.png
 
pexels-photo-196644 DEF.jpg

in 3 STAPPEN NAAR SUCCES

 

1. KIJKEN

We onderzoeken hoe duidelijk, uitnodigend en gedigitaliseerd jouw merk momenteel voor klanten is. We brengen relevante doelgroepen, customer journeys en touchpoints in kaart. Daarnaast genereren we nieuwe inzichten door markt- en gebruikersonderzoek. 

 

 

2. DENKEN

Op basis van de ontwikkelde inzichten bepalen we jouw merkpositionering en -propositie. Dit concretiseren we met een digitaal communicatieplan. Deze deliverables dienen als referentie voor jouw online merkidentiteit en toekomstige digitale activiteiten.

 

 

3. MAKEN

Uiteindelijk scherpen we je (online) merkidentiteit aan en begeleiden de productie van digitale communicatie en content. Daarbij kunnen we het hele productieproces uit handen nemen of een creatief begeleidende rol vervullen.

 

 

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN 

 
 
iconen12nl.png
 
 
 
whattoexpect.jpg
 

In het verleden hebben we (vanuit andere bureaus) gewerkt met de volgende merken:

 
 
klantenlogos.png
 

ACTIE = REACTIE

 

Heb jij gezonde groeiambities met je merk, maar kun je hulp gebruiken bij het aanscherpen van je positionering, verfrissen van je online merkuitstraling en digitaliseren van je dienstverlening? Dan helpen wij je graag. Neem voor een oriënterend gesprek contact op via 020 369 7578 of stuur een email naar michael@revitalize.nl

 
backgroundkleindef.png
 

REVITALIZE is opgericht door Michael Versélewel de Witt Hamer. Na afronding van zijn opleiding Bedrijfskunde (richting marketing- en merkstrategie) aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij in de reclamebranche gaan werken. Na ruim 11 jaar ervaring te hebben opgedaan als adviseur en mede-eigenaar bij andere bureaus bleek 2017 het jaar om zijn eigen carrière & personal brand te revitaliseren.

Als "Business Lead" bij REVITALIZE geeft hij merkeigenaren strategisch advies over hun merkpositionering, merkidentiteit en (digitale) communicatie. Hij werkt onder de noemer REVITALIZE samen met zijn flexibele netwerk van creatieve experts en freelancers (o.a. creatieven, designers, tekstschrijvers, videoproducers en webdevelopers) om uitmuntende merken neer te zetten.

 
backgroundsmall.png
 

REVITALIZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte worden gehouden over onze laatste artikelen en cases? Laat dan hieronder je emailadres achter.