WHERE BRANDS GO TO GROW

 
 
hand_dots_def_big-2.png
 
backgroundkleindef.png

STRATEGIE | DESIGN | CONTENT

RE•VI•TAL•IZE (werkwoord, Eng.); nieuw leven, energie of succes aan iets geven

REVITALIZE is een strategische & creatieve one-stop-shop voor bestaande merken met behoefte aan professionalisering of modernisering van hun merkidentiteit en communicatie.

We zijn gespecialiseerd in merk herpositionering (strategie, verhaal en belofte), merk redesign (vormgeving visuele identiteit) en merk re-engagement (content en campagnes).

Concreet: we zorgen dat je organisatie relevanter en succesvoller wordt in een tijdperk van digitaliserende klanten, met groei als resultaat.

 

VIRTUEEL = POTENTIEEL

Onze levens worden steeds virtueler. Om succesvol te zijn in een digitaliserende maatschappij moet een merk zichzelf in enkele seconden authentiek en relevant presenteren. Een heldere positionering en visueel aansprekende ‘online presence’ zijn cruciaal geworden voor succes. Ze zullen je helpen om meer klanten te vinden en binden.

Is jouw merk toe aan nieuw of meer succes? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met ons op per mail of bel 020 369 7578

 
 
backgroundkleindef.png
 

WE HELPEN MET

 
 
 
iconen_maak_1.png
iconen_maak_2.png
 
pexels-photo-196644 DEF.jpg
 

KLANTEN UIT HET VERLEDEN EN HEDEN

 
 
 
 
 

WE BIEDEN JE 

 
 
iconen1-def.png
iconen2-def.png
 
whattoexpect.jpg

WAT KLANTEN ZEGGEN

 
 
 

HET BEGINT MET ACTIE...

 

Heb jij gezonde groeiambities met je merk, maar kun je hulp gebruiken bij het aanscherpen van je positionering, verfrissen van je online merkuitstraling en digitaliseren van je dienstverlening? Dan helpen wij je graag. Neem voor een oriënterend gesprek contact op via 020 369 7578 of stuur een email naar michael@revitalize.nl

 
backgroundkleindef.png
 

REVITALIZE is opgericht door Michael Versélewel de Witt Hamer. Als Strateeg en Creatief producer helpt hij merkeigenaren bij hun (her)positionering, visuele merkidentiteit en algemene online aanwezigheid.

 
backgroundsmall.png
 

REVITALIZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte worden gehouden over onze laatste artikelen en cases? Laat dan hieronder je emailadres achter.