RE•VI•TAL•IZE (werkwoord, Eng.); 
nieuw leven, energie, activiteit of succes aan iets geven

 
 
hand_dots_def.png
 
backgroundkleindef.png

WE CONNECT THE DOTS

REVITALIZE is een strategische & creatieve one-stop-shop voor merken die digitaal willen groeien.

We zijn gespecialiseerd in het herpositioneren, redesignen, digitaliseren en activeren van bestaande merken, zodat ze relevant en succesvol blijven in een sterk digitaliserende maatschappij met overwegend virtuele klanten.

 

VIRTUEEL = POTENTIEEL

We leven in een tijdperk waarin contact met je klanten steeds virtueler wordt. En daarmee vluchtiger en visueler. Om als merk succesvol te zijn moet je in een paar secondes authentiek en aantrekkelijk overkomen. Daarom zijn een heldere merkpositionering, frisse merkidentiteit en relevante content cruciaal geworden. Alleen zo kun je in deze digitale wereld klanten nog boeien en binden.  

Bij REVITALIZE zien we deze "nieuwe" werkelijkheid als een enorme kans voor merken. Wij helpen merken revitaliseren, zodat ze (digitaal) weer of meer succes krijgen. 

 
backgroundkleindef.png
 

WE HELPEN MET

 
 
 
iconen_maak_1.png
iconen_maak_2.png
 
pexels-photo-196644 DEF.jpg
 

Merken waar wij o.a. voor hebben gewerkt zijn:

 
 
klantenlogos.png
 
 

WE BIEDEN JE 

 
 
iconen1-def.png
iconen2-def.png
 
whattoexpect.jpg

WAT KLANTEN ZEGGEN

 
 
 

HET BEGINT MET ACTIE...

 

Heb jij gezonde groeiambities met je merk, maar kun je hulp gebruiken bij het aanscherpen van je positionering, verfrissen van je online merkuitstraling en digitaliseren van je dienstverlening? Dan helpen wij je graag. Neem voor een oriënterend gesprek contact op via 020 369 7578 of stuur een email naar michael@revitalize.nl

 
backgroundkleindef.png
 

REVITALIZE is opgericht in 2017 door Michael Versélewel de Witt Hamer. Sinds de afronding van zijn opleiding Bedrijfskunde (Masters Marketing- & Merkstrategie), ongeveer 12 jaar geleden, is hij werkzaam in de reclame-industrie. 

Als 'Strateeg' en'Creatief producer' geeft hij strategisch en creatief advies aan merkeigenaren over hun merkpositionering, visuele identiteit en (digitale) communicatie campagnes. Hij werkt daarbij samen met zijn flexibele netwerk van creatieve experts en freelancers om merken neer te zetten, die ongekend goed presteren.

 
backgroundsmall.png
 

REVITALIZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte worden gehouden over onze laatste artikelen en cases? Laat dan hieronder je emailadres achter.